Einkaufen
×

In den Warenkorb legen
×

Dieser Artikel wurde zu Ihren gespeicherten Artikeln hinzugefügt. Dieser Artikel wurde Warenkorb gelegt.

Gespeicherte Artikel Ansehen () Einkauf fortsetzen Warenkorb Ansehen () Zur Kasse Gehen

Create an account or sign in to your Tiffany.com account to permanently save this item to your Saved Items.

Wenn Sie unsere Website nutzen, erklären Sie sich mit unserer Cookie-Verwendung einverstanden. Hinweise zur Änderung Ihrer Cookie-Einstellungen finden Sie in unseren Cookie-Richtlinien.
×

< Back to Tiffany Weddings The World of Tiffany

After the ceremony, with champagne for all, the bride and groom kissed again and paraded through the village of Lourmarin followed by jubilant guests and villagers.

In the secluded corner of the chateau’s courtyard, Genny made final preparations.

The bride’s bouquet included the legendary fragrances of Provence: roses, astilbe,
eucalyptus.

During the wedding dinner, in a tent behind the chateau, the newlyweds were regaled with
witty toasts.

Celebrated goat cheese from neighboring towns, each distinctive and delicious.

The rehearsal dinner was a buffet in the central courtyard with flowers arranged
by Tom’s mother and lamb with fresh rosemary roasted on a spit.